Ruimtegebrek: iedere ondernemer heeft er wel eens last van. Of het nou komt door een verbouwing die te lang duurt, plots toegenomen vraag, of door beschadigingen: je hebt behoefte aan meer ruimte. Ruimte is natuurlijk eigenlijk overal, maar hoe zorg je ervoor dat het ook werkruimte wordt? Met een werktent van Donselaar structures ben je in ieder geval op het goede spoor.

De oplossing voor al je problemen

Een werktent van Donselaar structures wordt vaak als tijdelijke oplossing gebruikt om voor het ruimtegebrek te compenseren, maar een werktent kan ook  semipermanent worden ingezet. Vaak begint het als een tijdelijke oplossing, omdat het ook een oplossing is voor een tijdelijk probleem. Het bouwen van nieuwe werkruimte is een kostbaar en vaak ook langdurig proces. Daarnaast vergt het vaak ook veel andersoortig geregel. Met een werktent tackle je al die drie problemen in één keer: een werktent is snel opgezet, relatief goedkoop, en erg simpel.

De T1 Tent

Deze tent wordt vaak gebruikt om het proces van laden en lossen soepel en droog te laten verlopen. Deze tent is voornamelijk een overkapping die zorgt voor een dak boven je hoofd en boven je producten. Veel transportbedrijven maken gebruik van dit type tent. Het materiaal betreft goede kwaliteit zeildoek, stevig aluminium en grond ankering. Al deze sterke materialen beschermen tegen weer en wind.

De T2 tent

Veelzijdiger is de T2 werktent. Deze verschilt van de T1 in de zin dat deze semipermanent is en daarmee geschikt is voor projecten van zowel korte als lange duur. Verder is de T2 net als de T1 van ijzersterk materiaal gemaakt, waardoor het je producten beschermt tegen allerlei weersomstandigheden.

T3 en T4: geïsoleerde tenten

Maar niet alle goederen hebben genoeg aan bescherming tegen wind en regen. Sommige producten, bijvoorbeeld in de voedselindustrie, moeten onder bepaalde temperaturen bewaard worden. De T3 biedt namelijk meer bescherming dan de eerdere modellen: ze beschermt ook tegen condenswater, wat het mogelijk maakt om ook gevoelige machines en voertuigen hier te huisvesten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *