We zien een verschuiving binnen bedrijven van formeel naar informeel. Daardoor zien we ook een verschil hoe er met elkaar op de werkvloer wordt omgegaan maar ook naar klanten toe. Dit is best een interessante verandering. Wat we hierdoor ook zien veranderen is de manier van kleden. We gaan ons ook steeds informeler kleden. Er zijn wel nog steeds veel markten waarin het gebruikelijk is om je heel formeel te gedragen en ook zo te kleden. En voor die mannen hebben we nu een rijtje aan interessante schoenen voor ze zodat ze goed voor de dag komen!

Floris van Bommel

Het merk Floris van Bommel is gigantisch populair in Nederland. We zien ook zeker dat dit merk zelf wat aan het veranderen is. Zo zien we dat ze in eerste instantie volledig gericht waren op de formele markt maar nu ook marktaandeel willen pakken op het gebied van sneakers. Uiteraard verliezen ze de prachtige schoenen niet uit het oog welke ze zo groot hebben gemaakt. Ieder jaar probeert Floris van Bommel ons weer opnieuw te verrassen. Gelukkig blijft kwaliteit hoog in het vaandel staan wat er voor zorgt dat Floris van Bommel op nummer 1 blijft staan.

Magnanni

Ben je nu eens toe aan wat anders dan Floris van Bommel? Dan kan ik je de schoenen van Magnanni absoluut aanraden. Deze prachtige lakschoenen blijven heel lang goed dankzij de mooie kwaliteit leer. Door de interessante varianten kan je deze schoenen heel mooi combineren met jouw pak. Ook zijn er een hoop mogelijkheden qua kleur. De meest gezochte schoenen zijn toch wel de Magnanni Cognac kleur.

Gréve

Naast Manganni en Floris van Bommel zien we nog een andere schoen die door steeds meer mannen ontdekt word en dat is de Gréve schoen. Ook deze schoenen blinken uit op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Heb jij al een paar in huis?