velux dakraam prijs

Een Velux dakraam aanschaffen is een inverstering die veel mensen aan willen nemen, want uiteindelijk hebben enorm veel mensen er plezier aan. Want een dakraam biedt allerlei voordelen waardoor de ruimte en leefbaarheid verbeterd wordt. Wel zijn de kosten niet laag natuurlijk, naast dat de dakramen niet goedkoop zijn komen er ook montagekosten bij. De kosten blijven dus niet bepaald laag, een Velux dakraam prijs bepaal je wel voor een gedeelte zelf. Je hebt natuurlijk duurdere dakramen maar ook dakramen die in prijs wat lager zijn, het ligt ook aan verschillende factoren.

Zelf in de hand?

Wanneer je een Velux dakraam prijs heb je voor een deel zelf in handen omdat je verschillende soorten kan verkrijgen. Wanneer je een Velux dakraam aanschaft die je handmatig open en dicht doet en een simpele uitvoering kiest, is dit een lagere prijs. Wanneer je dus voor zo’n soort zou gaan zou je uitkomen op ongeveer 300 euro. Maar wanneer je een dakraam uit kiest waar je het raam elektrisch kan openen, dus niet handmatig hoeft te openen. Dan kom je al snel uit op een prijs vanaf 900 euro, meer dan het dubbele dus wat echt wel een verschil maakt natuurlijk.

velux dakraam prijs

Uitzonderingen

Natuurlijk heb je het voor een deel in eigen handen hoeveel je uitgeeft voor de dakramen, wel ligt het natuurlijk aan een aantal dingen. Wanneer je een dakraam laat plaatsen en dak zit zo hoog dat je er niet bij kan, is het eigenlijk een vereiste om een elektrisch bediende soort te kopen. Anders kan je namelijk nooit het raam open zetten omdat je er praktisch gewoon niet bij kan, dan moet je wel zoveel geld aan het Velux dakraam prijs uitgeven. Maar wanneer er geen onhandige situaties zijn, kan je met 300 euro klaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *