Ben je op zoek naar een totaalleverancier voor de volledige inrichting van je (nieuwe) werkplaats? Of beschik je al over een garage of werkplaats en wil je graag het één en ander vervangen of toevoegen? Dan is het wel zo fijn als dit alles geregeld kan worden via een totaalleverancier met aantrekkelijke prijzen. Als je op zoek bent naar een partij die jou kan helpen aan machines, gereedschap en artikelen voor de inrichting van je werkplaats neem dan vooral eens een kijkje bij Kippers Rijssen. Met honderden producten is Kippers Rijssen een partij die alles in huis heeft voor elke garage of werkplaats. Ontdek het ruime assortiment online of bezoek de showroom in Rijssen!

Ruime collectie

Kippers Rijssen heeft door haar assortiment van honderden een zeer ruime collectie. Zo ruim, dat in welke branche jouw bedrijf zich ook bevindt, Kippers Rijssen heeft er de juiste artikelen voor. Zo hebben ze vele verschillende artikelen voor de bouw-, metaal-, hout- en auto-industrie, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Lasapparaten
  • Ultrasoon reinigers
  • Compressoren
  • Boormachines
  • Hefbruggen
  • Motorheftafels
  • Pompwagens
  • Boormachines

En nog veel meer! Dat alles tegen de scherpst mogelijke prijs. Een ander voordeel van Kippers Rijssen is dat zij praktisch alle producten direct uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor zijn de levertijden kort en kan jij zo snel mogelijk aan de slag met jouw nieuwe machines.

1.100m2 grootte showroom in Rijssen

Wil je niet alles direct online bestellen zonder de producten in het echt te bekijken? Dan is dat geen enkel probleem. Kippers Rijssen beschikt namelijk over een zeer grote showroom van 1.100m2 in Rijssen. Hier kan je het gehele assortiment bekijken en voorzien worden van professioneel advies op maat. Natuurlijk kan je al jouw vragen ook gewoon stellen via het contactformulier op de website of door rechtstreeks contact met ze op te nemen via e-mail of door te bellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *