Aangepaste rack- en dockrekken

Een stelling op maat voor uw vorkheftrucks wordt gebouwd om te voldoen aan de eisen van zijn specifieke toepassing en zijn unieke eigenschappen. De meest voorkomende aanpassing aan rekken is de toevoeging van een optionele hydraulische rem. Andere aangepaste rackfuncties die u wellicht in overweging wilt nemen, zijn ingebouwde stabilisatoren, verstelbare voorwielen voor maximale wendbaarheid, aan de voorzijde gemonteerde stabilisatoren, optionele stabilisatoren en de beschikbaarheid van secundaire schokken voor de voorkant van de vorkheftruck. Al deze kenmerken dragen bij aan de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van het rek wanneer het in gebruik is. De meest voorkomende reden voor op maat gemaakte stellingsystemen in vrachtwagens is de behoefte aan een grotere lastopname.

Reksystemen

stelling op maat voor heftrucks zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: een volledig op maat en een modulair opgebouwd. Modulaire stellingsystemen voor heftrucks zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van de fabrikant of dealer te voldoen. In een volledig op maat gemaakt racksysteem heeft de fabrikant volledige controle over de configuratie van de hardware, hoewel deze beschikbaar is voor de dealer. Modulaire racksystemen zijn ontworpen om eenvoudig aan te passen aan nieuwe zakelijke eisen en om apparatuur in een distributiesysteem te standaardiseren. Als u op zoek bent naar een stelling op maat dat past bij uw toepassingsbehoeften, is het belangrijk om nauwkeurige metingen te krijgen.

Een brede selectie

Er is een brede selectie van robuuste, op maat gemaakte vloerstaande rekken van hoge kwaliteit beschikbaar om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Sommige vloerstaande rekken zijn ontworpen met verlaagde trapassen. Deze zijn gemaakt van extra sterk aluminium en zijn ontworpen om zware belastingen en een lange levensduur te weerstaan. Andere rekken hebben dubbele vergrendelingen voor extra beveiliging tegen werknemers. Er zijn veel fabrikanten die een breed assortiment hoogwaardige industriële racks van hoge kwaliteit bieden voor allerlei toepassingen. Veel fabrikanten gebruiken alleen de beste materialen, die ervoor zorgen dat rekken bestand zijn tegen de zwaarste werkomstandigheden. Ze maken gebruik van hightech computergestuurde engineering om allerlei soorten racks te vervaardigen. De rekken zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, langdurige service en een superieur uiterlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *