toolnation

Ben je een fan van echt schoon binnen en rondom je huis dan kun je niet zonder een stoomreiniger Kärcher, zonder het gebruik van chemische middelen krijg je wel al het vuil weg waar het ook op zit. Na verloop van tijd wordt een dweil vies en maak je er niet meer hygiënisch mee schoon, met een stoomreiniger maak je altijd goed schoon. Door de verschillende accessoires kun je werkelijk alles schoonmaken, pak het goede hulpmiddel en binnen korte tijd is je bevuilde plaats weer schoon.

toolnation

Perfect schone vloeren

Heb je een vieze vloer dan is dweilen geen optie, het water wordt al snel vuil waardoor je eigenlijk met bevuild water probeert schoon te maken. Met een stoomreiniger Kärcher krijg je wel een vloer die echt schoon is, dan gebruik je niet eens schoonmaakmiddelen. Maak de badkamer weer als nieuw met de borstels die erbij worden geleverd, de badkamer is nog nooit zo schoon en fris geweest. Maar ook het toilet en de wastafels maak je nog schoner en frisser dankzij de stoomreiniger.

Ook geschikt voor buitengebruik

Natuurlijk kun je ook buiten niet zonder een stoomreiniger Kärcher, het schoonmaken van het terras, de caravan of het afdak die vies is geworden door al het groen van de bomen. Ook voor professionele schoonmaakbedrijven zijn er modellen beschikbaar, grote oppervlakten kun je veel moeite ook reinigen. De professionele modellen zuigen het water direct weer op, hierdoor is het overbodig om de vloer droog te maken. Hiermee bespaar je niet alleen tijd mee, maar tijd is ook geld. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *