Laselektroden

Om materialen aan elkaar te verbinden wordt lassen veel gebruikt, door warmte en druk te gebruiken wordt het proces op gang gebruikt. In verschillende sectoren wordt lassen tegenwoordig gebruikt, maar ook op hobbymatig niveau. In de metaalbewerking kunnen ze er niet meer omheen, wil je op de goede manier lassen dan kun je niet om Bohler lasdraad heen. Door dit draad te gebruiken maak je een kwalitatief hoogstaande las die sterk is, en er ook mooi uitziet.

Proces van het lassen

Er zijn verschillende processen omtrent het lassen, de ene methode is net iets anders dan de andere waardoor dit ook om andere materialen vraagt. De techniek die wordt gebruikt hangt af van het materiaal wat moet worden gelast, voor materiaal wat alleen buiten komt te staan bijvoorbeeld zijn er speciale lasprocessen. Door Bohler lasdraad te gebruiken heb je voldoende keuze om te bepalen welk lasdraad je nodig hebt tijdens het proces. Alle soorten zijn van de beste kwaliteit en te gebruiken voor het proces waarbij je het nodig hebt.

Laselektroden

Verschillende soorten draad om te lassen

Wil je iets aan elkaar lassen dan kun je niet om Bohler lasdraad heen, het draad zorgt ervoor dat de twee elementen aan elkaar worden verbonden. Het zal je niet verwonderen dat het draad van goede kwaliteit moet zijn, er zijn diverse soorten lasdraad die je kunt gebruiken. Zo is er aluminium of RVS draad om te lassen, het materiaal wat je moet lassen bepaald vaak welke draad je nodig hebt tijdens het lassen. Afhankelijk van het materiaal van de draad zal de prijs in veel gevallen ook anders zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *