led strips bestellen

LED strips, een trend in architectuur en decoratie, kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De installatie ervan geeft de ruimten een modern karakter en is bovendien een uiterst veelzijdig product, aangezien de intensiteit van de verlichting en ook de kleur die het best bij het project past, kunnen worden gekozen.

led strips bestellen

Wat zijn LED strips?

LED’s zijn dioden die licht uitstralen, d.w.z. dat zij een kleine hoeveelheid elektrische energie omzetten in licht. LED’s alleen kunnen echter niet een hele ruimte verlichten, dus worden ze gewoonlijk in groepen gebruikt.

In het geval van LED strips worden ze in serie geschakeld om een redelijke lichtopbrengst te garanderen. De LED strips op de markt worden meestal per meter verkocht en het is mogelijk ze op de gewenste maat te knippen.

Kleur en intensiteit van LED strips: hoe te kiezen

LED strips kunnen 220V of 12V hebben en de intensiteit van de verlichting zal afhangen van de LED die gebruikt wordt bij de vervaardiging van de producten. Daarom is het belangrijk om met een specialist te praten om te bepalen welke strip het meest geschikt is voor jouw project.

Een ander voordeel van het led strips bestellen is de mogelijkheid om verschillende omgevingen te creëren met de verschillende kleuren. Er zijn strips op de markt met verschillende kleurtemperaturen: warm wit en koel wit, en er zijn ook RGB-strips als het de bedoeling is gekleurde verlichting te maken.

Zij bestaan uit blauwe, rode en groene LED’s die met behulp van een afstandsbediening kunnen worden gecombineerd om talrijke kleuren te verkrijgen wanneer zij samen worden ingeschakeld.

Belangrijkste voordelen van het led strips bestellen

Elegantie en raffinement in omgevingen: LED-verlichting creëert een intieme en zeer gastvrije stijl. Het is in staat om het decor van de omgeving te vernieuwen en zorgt voor een interieur vol elegantie tegen lage kosten.

Combineert met verschillende soorten decoratie: Veelzijdig en functioneel, LED strips combineren gemakkelijk met verschillende decoratieve stijlen. Of het nu gaat om een minimalistische, rustieke of industriële omgeving, LED-strips voegen veel esthetische waarde toe aan de plaats en benadrukken zachtjes alle sterke punten van de decoratie.

Duurzaamheid en energiebesparing: LED lampen zijn milieuvriendelijk en hebben een levensduur tot tien jaar, wat een uitstekende kosten-batenverhouding betekent.

Bovendien hebben ze een laag stroomverbruik, wat zich vertaalt in besparingen en zorg voor het milieu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *