koffiemachine voor op het werk

Het wordt vaak onderschat. De keuze van een koffiemachine voor op het werk. Maar een kopje koffie drinken is voor heel veel mensen een belangrijk moment van de dag. En om het personeel gemotiveerd en tevreden te houden doet een werkgever er verstandig aan om wat tijd te spenderen in het kiezen van een geschikte koffiemachine voor op het werk. Ook al zijn er veel verschillende meningen en smaken op kantoor, er zijn wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden kan worden bij het kiezen van de juiste automaat. Om het beslissingsproces op gang te brengen benoemen wij deze zaken hieronder in het kort:

koffiemachine voor op het werk

– De grootte van het kantoor (aantal personen). Voor elk aantal werknemers zijn er meerdere geschikte koffiemachines beschikbaar. En met de keuze uit de vele koffiemachines die er bestaan, kan er al een grote schifting gemaakt worden door te zoeken op het aantal kopjes dat een bedrijf of afdeling per dag verwacht te moeten zetten. Als er bijvoorbeeld een klein aantal kopjes per dag nodig zijn, dan wordt er vaak gekozen voor de capsule machines.

– Welke variaties van koffie wil het bedrijf aanbieden aan de werknemers? Als een bedrijf er voor kiest om alleen 1 soort koffie te schenken aan het personeel, omdat er bijvoorbeeld heel veel kopjes per dag gemaakt moeten worden, dan wordt er vaak gekozen voor een volautomatische koffiemachine.

– De verbruiksartikelen. Dit is een belangrijk aspect in het kostenplaatje op de lange termijn. Het is voor de werkgever bijvoorbeeld een stuk goedkoper op bonen in te moeten kopen dan om met capsules of pads te moeten werken. Is er een koffiemachine met pistons, dan vergt dit weer veel meer onderhoud.

– Aanschafprijs. Het budget van een koffiemachine is ook een belangrijke overweging waard. De aanschafprijs van een koffiemachine kan namelijk uiteenlopen van enkele tientjes, tot wel in de duizenden euro’s.

Er zijn zeer veel verschillende soorten koffiemachines, maar uiteindelijk loont het voor een bedrijf om tijd te stoppen in het aanschaffen van de juiste automaat. Zowel op financieel vlak als voor de personeelstevredenheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *