Laveno

Heb jij altijd al gedroomd van een baan in de metaalbewerking, als monteur, als projectmanager of als planner? Dan is de wereld van techniek misschien wel iets voor jou! Binnen deze wereld zijn er ontzettend veel functies beschikbaar, voor verschillende opleidingsniveaus. Wie weet zit er iets voor jou tussen! Meer weten? Lees dan snel deze blog.

Krijg een beeld van de techniekwereld

Voor veel mensen is het lastig om een beeld te krijgen van de techniekwereld. Om deze reden zijn de zeven werelden van techniek ontwikkeld. De 7 werelden van techniek laten elk een andere kant van techniek zien. Om een indruk te krijgen van wat deze werelden inhouden, zijn er korte beschrijvingen gemaakt:

  1. Mens en Gezondheid. In deze wereld draait alles om gezondheid en mensen beter te maken.  In deze wereld werkt men aan het ontwerpen, maken, onderhouden en bedienen van medische apparaten en hulpmiddelen.
  2. Energie, Water en Veiligheid. In deze wereld werken mensen hard aan het oplossen van de problemen op aarde, zoals luchtvervuiling en het veranderende klimaat.
  3. Voeding en Natuur. In deze wereld is het een uitdaging om de groeiende wereldbevolking te voorzien van gezond en genoeg eten.
  4. Wonen, Werken en Verkeer. Steeds meer mensen hebben een woning nodig. In deze wereld wordt aan deze uitdaging gewerkt.
  5. Ontwerp, Productie en Wereldhandel.  In deze wereld bedenkt, ontwerpt, maakt en verkoopt men producten en diensten die de wereldeconomie draaiende houden.
  6. Digitaal, Media en Entertainment. Alles loopt tegenwoordig via mobiel of computer. Digi-specialisten zijn continu bezig om dit veilig te laten verlopen.
  7. Hi-Tech en Science. In deze wereld werkt iedereen aan nieuwe ideeën die de wereld kunnen veranderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *