Ben je op zoek naar een nieuwe heftruck, maar wil je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Dan is een gebruikte heftruck de goede oplossing. Op heftruckdiscounter zijn er erg veel heftrucks te koop die gebruikt zijn. Een gebruikte heftruck brengt voordelen met zich mee. Zo is de prijs ervan stukken lager, de waardedaling is minimaal, er is een korte levertijd, je hebt garantie en hij is helemaal nagelopen door een specialist. Een gebruikte heftruck kan dus een betere koop zijn dan een nieuwe. Het is vooral belangrijk om deze aan te schaffen met garantie en een goede controle, zodat je zeker weet dat je geen risico loopt met de aankoop, want het blijft veel geld wat je moet uitgeven aan een heftruck. Weet je niet zeker welke heftruck goed is voor jouw werkzaamheden, dan is het handig om advies te vragen aan een specialist. 

Welke heftruck heb ik nodig?

Heftrucks zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Zo kan je een heftruck kopen waar je mee kunt rijden, maar er zijn ook heftrucks waar je achter moet lopen. Ook heb je keuze uit verschillende soorten heftrucks. Je kunt kiezen uit een heftruck, waar je dus mee kunt rijden, maar je kunt ook kiezen uit een reachtruck, palletwagen en een stapelaar. Een reachtruck wordt veel gebruikt in magazijnen waar pallets in stellingen worden geplaatst en er dus op grote hoogte gewerkt moet worden. Een palletwagen doet zoals zijn naam het al zegt: pallets vervoeren. Met een stapelaar kun je niet alleen pallets vervoeren, maar je kunt ze ook opstapelen, zodat je ruimte bespaart. Voor ieder soort werk is er dus een heftruck beschikbaar. De ene met nog meer opties dan de ander. 

Waar op letten bij een tweedehands heftruck

Wil je een gebruikte heftruck kopen, dan is het belangrijk om van te voren op het internet te kijken naar eventuele veel voorkomende problemen. Voor de aankoop is het ook belangrijk om even te testen of alles werkt en om te kijken of de heftruck zijn beschikbare gewicht kan tillen. Kan die dit niet? Dan is de kans groot dat er ergens een probleem zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *