Heb jij een eigen bedrijf of ben je van plan om binnenkort een eigen bedrijf te starten? Als je een eigen bedrijf hebt kunnen erg wel eens problemen ontstaan. Alleen hoe je van deze afkomt is de vraag. Zo kan je af en toe last hebben van slechte marketing, weinig websitebezoekers of je kan last hebben van het netwerk. Er zijn erg veel netwerkoplossingen die dit kunnen voorkomen. Alleen wat zijn de beste en welke past bij jouw bedrijf? Dat lees je hier.

Het WAN systeem voor jouw bedrijf

Het WAN systeem is een centraal netwerk wat voor heel erg veel voordelen zorgt. Zo kan je door WAN overal en altijd veilig te werk gaan. Dit is ideaal als je snel iets moet doen onderweg naar huis. Ook zorgt WAN ervoor dat je de maximale capaciteit aan beschikbaar netwerk hebt, je kunt dus altijd overal goed internetten. Het grootste voordeel hieraan is wel dat het volledig voor jou geregeld wordt. Je hoeft dus zelf niets meer doen!

Het beheer zal altijd, 24/7 zijn.  Dit zorgt ervoor dat jij niet hoeft te stressen over het netwerk en jij overal en altijd de hoogst mogelijke beschikbaarheid hebt.

Tevens is het ook erg belangrijk dat het veilig is, WAN zorgt voor extra beveiliging die voor een echte bedrijfsgroei zal zorgen binnen jouw bedrijf. De service die voor jou paraat staat is er speciaal voor opgeleid om jouw zorgen zoveel mogelijk weg te halen. Dit is erg fijn en zal de kopzorgen bij jou over het netwerk dat steeds onveiliger wordt via openbaar internet weghalen.

Doordat WAN voor jou beheerd wordt, heeft dit zeker nog een heel groot voordeel. Doordat je je niet meer bezig hoeft te houden met het netwerk, kun je je op andere dingen gaan focussen. Denk aan andere manieren om jouw bedrijf nog meer te laten groeien.

WAN wordt vanuit een centraal punt geregeld aan jouw ICT-omgeving. Hierdoor gaat het om het openbare internet heen en is het extra beveiligd met een firewall. Geen cyberaanvallen dus!

Kies voor NDIX Glasvezel om jouw bedrijfsgroei te stimuleren

NDIX is een erg snelle en betrouwbare manier van zakelijk werk en zal dus perfect zijn om jouw bedrijfsgroei te stimuleren. Alleen wat krijg je er allemaal voor terug?

Met NDIX wordt er zo snel mogelijk bij jou in je bedrijf glasvezel aangelegd, waardoor je niet hoeft te stressen over hoe lang het nog duurt. Het is er voordat je doorhebt. Zoals iedereen weet, gaat alles steeds meer online en met NDIX ben je klaar voor deze toekomst. Door de extreem brede en onbeperkte netwerken heb je erg snelle verbinding wat goed is voor de toekomst.

Via NDIX zijn er erg veel voordelen, zo kan je zonder moeite of frustratie over de internetverbinding grote bestanden delen en videobellen zonder probleem. De download en de uploadsnelheid zijn vrijwel symmetrisch aan elkaar en dit is heel erg gunstig voor jouw bedrijf. Zo hoef je bijna niet te wachten op de bestanden die jij probeert te downloaden of te uploaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *