Magazijn automatisering

De techniek is tegenwoordig zo ver dat het verkeer in het magazijn niet meer uitgevoerd hoeft te worden door magazijnmedewerkers, pallets kunnen door middel van magazijn automatisering door een karter uitstekend worden verplaatst. Met een zogenaamde lift kun je ook pallets omhoog tillen naar een bepaalde hoogte, de karter Mono zorgt ervoor dat je meer ladingen kunt verplaatsen dan alleen een pallet. Door de geavanceerde techniek is het niet moeilijk meer om de robots te integreren in je logistieke omgeving. Aan de structuur van het gebouw hoef je niets aan te passen om een kart te kunnen gebruiken.

Magazijn automatisering

Kort opladen om lang te kunnen werken

Wil je gebruik gaan maken van magazijn automatisering, dan moet alles hierop afgestemd zijn. Een karter hoeft maar tien minuten op te laden, om vervolgens een werkdag van acht uur te kunnen functioneren. Wil je een kart 24 uur per dag inzetten, dan voldoet drie keer 10 minuten, sneller en voordeliger materiaal inzetten is bijna niet mogelijk. Heb je personeel nodig voor piekmomenten in de productie, dag en nacht werken dan is de karter daar uitstekend geschikt voor. Ook voor vries en koelcellen is dit de perfecte oplossing om met minder personeel te werken.

Verschillende modellen

Niet elk bedrijf heeft dezelfde behoeftes als we het hebben over magazijn automatisering, een karter kun je overal inpassen en is zeer wendbaar en compact. Wanneer je pallets tot een gewicht van 1500 kg wilt verplaatsen kun je uitstekend uit de voeten met de Karter kompakt, wil je op een comfortabele hoogte werken dan kun je niet om de Kater lift heen die je pallet tot 50 cm omhoog heft. Met de Karter mono kun je ook andere ladingen dan pallets verplaatsen, zoals losse dozen of rolkooien. Voor elke verplaatsing heeft karter.nl de goede oplossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *